کرونا با بچهها چه میکند؟ https://myirannews.ir/مردم-و-اجتماع/کرونا-با-بچهها-چه-میکند؟/ https://myirannews.ir/مردم-و-اجتماع/کرونا-با-بچهها-چه-میکند؟/#respond اخبار ایران من Fri, 27 Aug 2021 20:29:48 0000 مردم و اجتماع https://myirannews.ir/مردم-و-اجتماع/کرونا-با-بچهها-چه-میکند؟/ علیرضا کرمانی می گوید: افزایش محدودیت ها ، حذف افراد در خانه و زندگی در مناطق دور افتاده نه تنها باعث نگرانی بزرگسالان ، بلکه کودکان نیز شده است. طول این روند در طول زمان به عنوان ظلم رخ می دهد. از طریق افراد غیرقابل تحمل ، بردبار و خشن. در مصاحبه با اخبار ایران …
علیرضا کرمانی می گوید: افزایش محدودیت ها ، حذف افراد در خانه و زندگی در مناطق دور افتاده نه تنها باعث نگرانی بزرگسالان ، بلکه کودکان نیز شده است. طول این روند در طول زمان به عنوان ظلم رخ می دهد. از طریق افراد غیرقابل تحمل ، بردبار و خشن.
در مصاحبه با اخبار ایران من ، یک متخصص بهداشت و پژوهشگر در زمینه کودکان و نوجوانان ، تأثیر فرهنگی کرونا بر کودکان و نوجوانان را توضیح داد. کودکان کوچکتر از بزرگسالان جوانتر. از آنجا که زندگی یا ثروت ، محیط و انرژی کودکان در دست بزرگسالان است و حتی از نظر پزشکی معتقد بودند که این ویروس واقعاً بر کودکان تأثیر نمی گذارد ، این مشکلات محیطی می تواند صدمات جدی به کودکان وارد کند.
وی تاکید کرد: “مهمترین عامل در کاهش فضای آینده کودکان و نوجوانان” استرس روحی و ترس است. به اعتراضات منجر شد. به نظر می رسد که بسیاری از کودکان و جوانان به دنبال مکانی برای حل مشکلاتی هستند که با آنها روبرو هستند.
کرمانی افزود: آنها همچنین در مراسم مذهبی مانند تاسوعا و عاشورا شرکت می کنند تا با گریه به نوعی رهایی برسند ؛ با این حال ، بسیاری از خانواده ها به منظور رعایت مقررات بهداشتی از حضور در جلسات منع می شوند. در ده سال اول محرم امسال ، تنش های زیادی بین جوانان و والدین در مورد حضور یا نبودن وجود داشت. به این ترتیب ، جوانان برای حضور آماده شدند ، اما والدین ، که خطرات جلسات را می دانستند ، از خروج فرزندشان جلوگیری کردند.
مدیر سابق آموزش و تحقیقات مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان همچنین گفت که تأثیرات گذر زمان بر رشد نوزادان به طور مستقیم مشخص نیست ، اما وقتی گروه در بحران مالی قرار می گیرد ، فرو می ریزد یا کوچک می شود ، بدون شک بر همه بخشها ، از جمله دوران کودکی. کرونا به گسترش “فقر” در بین مردم کمک کرده و تعداد خانواده های فقیر به طور چشمگیری افزایش یافته است. بر اساس یک سری گزارشات مشهور ، خانواده هایی که درآمدشان کمتر از 10 میلیون دلار در ماه است ، کاهش نمی یابد. به نظر می رسد اگر قبل از کرونا ، 10 درصد از خانوارها فقیر بودند ، اکنون بیش از 50 درصد از خانواده ها فقیر هستند. و همانطور که بین “فقر” و “فساد” ارتباط مستقیم وجود دارد ، با افزایش فقر ، جنایت و محرومیت اجتماعی نیز افزایش می یابد. مشکلات اقتصادی افراد دارای معلولیت از جمله کودکان را وادار به سرقت و کسب درآمد می کند. گذشته از این واقعیت که شیوع چنین خشونتی باعث خشونت و سوء استفاده از کودکان می شود ، مشکلات مالی بزرگسالان نیز مراقبت والدین را تضعیف می کند.
کرمانی سپس در مورد تأثیر تفاوت های موقتی بین کودکان و افراد صحبت کرد: در بررسی مشکل ، دو دیدگاه مورد بررسی قرار می گیرد. در کنار مسائلی که بر آموزش کودکان ، دانش آموزان و مسائل مربوط به آن تأثیر می گذارد ، و برخی رویدادها هستند که نوع مشابهی از آموزش را تغییر داده اند. همانطور که بارها از زمان شروع طاعون گفته شده است ، یکی از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری های قلبی ، کاهش تماس بین افراد ، حذف یا کاهش هرگونه تجمع است. در نتیجه ، مناطقی که ممکن است برای رشد کودکان مناسب باشند ، مانند مدارس ، زمین های بازی ، کلاس های درس و پارک ها رها شدند. این مکان سکویی بود که کودکان می توانستند با الگوگیری از آنها کار کنند و از آن لذت ببرند. در نتیجه ، تاج طول عمر کودکان را کاهش داد ، به نوعی ، طول عمر کودک را کاهش داد ، که قبلاً محدود بود. قبل از ورود کرونا ، کودکان علاوه بر اینکه در خانه بودند ، به مکانهای آموزشی و سرگرمی (مانند زمین های بازی ، محله ها ، پارک ها و غیره) می رفتند و با همسالان خود ارتباط برقرار می کردند ، اما با شروع کرونا از این مکان ها محروم شدند.
وی همچنین درباره چگونگی تغییر آموزش و پرورش تا کنون از بیماری همه گیر توضیح داد: پس از کرونا ، بسیاری از اتفاقات خوب و بد از نظر آموزشی رخ داد. مهمترین نکته در آموزش و پرورش این بود که وقتی مدارس تعطیل شد ، دانش آموزان فرصت تحصیل آنلاین داشتند و این به آنها آرامش می داد. اگرچه نمی توان از این زمانها در مکانهای دیگر به جز خانه استفاده کرد ، اما بسیاری از دانش آموزان از فرصت مطالعه کتابها ، مقالات و دوره های آموزشی به زبانهای دیگر استفاده کردند. اما به طور کلی ، به نظر می رسد مدارس ، علیرغم کاستی های فراوان ، از دانش کافی برخوردارند که به پیشرفت تحصیلی کمک شایانی می کند. به دلیل تعطیلی مدارس ، تحصیلات مدرسه به شدت کاهش یافت. همه این افکار مثبت و منفی که کرونا در زندگی در دوران کودکی داشت و تجربیات بسیاری از آنها به خوبی شناخته نشده است و در آینده مشاهده خواهد شد.
یکی از محققان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اشاره به ناامیدی مرگ و میر مادران در کودکان و نوجوانان خاطرنشان کرد: هرچه تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا بیشتر از بزرگسالان بر کودکان تأثیر می گذارد ؛ زیرا بزرگسالان اغلب زودرس می میرند و کودکان تنها می مانند. در نتیجه ، خطر مرگ در گروهی از کودکان بسیار بیشتر از بزرگسالان است. بسیاری از کودکان با فقدان والدین دست و پنجه نرم می کنند. پیامدهای بی خانمانی ، یا به اصطلاح یتیم ، در تمدن های باستانی غم انگیز به نظر نمی رسد. از آنجا که خانواده ها بزرگتر بودند و والدین طلاق گرفتند ، مراقبت از کودک به پدربزرگ و مادربزرگ واگذار شد. اما در مناطقی که خانواده طبقه متوسط است ، به ویژه در جوامع شهری مدرن که خانواده ها به دلیل مهاجرت از هم جدا شده اند ، انتقال حقوق کودکان امکان پذیر نیست و بر تفاوت های نژادی ، فرهنگی و فرهنگی تأثیر می گذارد. ما باید بدانیم که در مکانهایی که فرهنگ ما اشتباه است ، مانند سازمان ما ، که در آن سازمانهای حمایتی با خانواده ها همکاری نمی کنند و راههای کمک به کودکان بی سرپناه ارائه نمی شود و راه دیگری وجود ندارد ، از دست دادن والدین یک فاجعه خواهد بود. بسیاری از مسائل و مشکلات مرگ جسمی وجود دارد و در آینده نیز مشاهده خواهد شد.
کرمانی همچنین در مورد تغییر تنظیم خانواده بعد از کرونا صحبت کرد: توصیف چند فرهنگی و ثروت. همچنین با اتمام منابع ، مصرف کاهش می یابد. کاهش مصرف الکل در حال افزایش است ، به ویژه در فرهنگ. حتی وقتی همه چیز خوب پیش می رود ، خانواده ها تمایل بیشتری به خرید لباس نسبت به چیزهایی مانند کتاب دارند و در تأمین نیازهای سنتی کند عمل می کنند. متأسفانه ، زیرا قدرت در دست بزرگان است ، خانواده های در بحران تمایل دارند که فرزندان خود را تأمین کنند. گواه این امر تعطیلی چاپخانه ها و کتابفروشی های مختلف است که مشتری زیادی ندارند.
یک جامعه شناس و فعال اجتماعی در زمینه کتاب های کودکان گفت: “فقدان واکسن های مناسب و کافی برای جوانان نگران کننده است.” این واقعیت که جوانان فکر می کنند در فضای باز رها شده اند و هیچ کس به آنها اهمیت نمی دهد ، تأثیر بدی بر آنها می گذارد ، اما متأسفانه نادیده گرفتن این گروه در زمان فرهنگ و تاریخ چیز جدیدی نیست. گزارش های مختلف نشان می دهد که در بسیاری از موارد گرسنگی و بیماری ، اکثر بزرگسالان نوزادان خود را می خورند. شاید تعجب آور نباشد که بگوییم نوعی خشونت نیز مشاهده می شود. در یک رابطه الکترونیکی ، آنها از آن بزرگسالان بالاتر هستند. اگرچه خطر بیماری قلبی در افراد مسن بسیار زیاد است ، اما اشکال جدید این بیماری بر کودکان نیز تأثیر می گذارد و باید واکسیناسیون موثری ایجاد شود.
انتهای پیام