سیل مراجعه بیماران عادی بیشتر از کروناییها! https://myirannews.ir/عمومی/سیل-مراجعه-بیماران-عادی-بیشتر-از-کرونا/ https://myirannews.ir/عمومی/سیل-مراجعه-بیماران-عادی-بیشتر-از-کرونا/#respond اخبار ایران من Thu, 10 Jun 2021 23:20:07 0000 عمومی https://myirannews.ir/عمومی/سیل-مراجعه-بیماران-عادی-بیشتر-از-کرونا/ کارشناسان و رهبران پزشکی توافق می کنند که خطر ابتلا به بیماری های منتقله از طریق هوا را افزایش دهند. به گزارش اخبار ایران من ، روزنامه “ایرانوی نوشت: “رشد اپیدمی کرونا ، بیماری های اولیه و داخلی مردم ایران را تشدید کرده است.” گزارش ها از بیمارستان های حمل و نقل عمومی تهران نشان …
کارشناسان و رهبران پزشکی توافق می کنند که خطر ابتلا به بیماری های منتقله از طریق هوا را افزایش دهند.
به گزارش اخبار ایران من ، روزنامه “ایرانوی نوشت: “رشد اپیدمی کرونا ، بیماری های اولیه و داخلی مردم ایران را تشدید کرده است.” گزارش ها از بیمارستان های حمل و نقل عمومی تهران نشان دهنده افزایش عوارض و افزایش تعداد تخت های بیمارستانی در مقایسه با مواردی است که بیماری شیوع کوید -19 وجود ندارد. همانطور که روسای متخصصان و متخصصان پزشکی خاطرنشان می کنند ، به دلیل کاهش مراجعه به بیمارستان ها و کلینیک ها و تغییر در پزشکانی که سال گذشته و نیم به دلیل ترس از بیماری خوددرمانی کرده اند ، ویزیت های مکرر به تأخیر می افتد و برای جدی تر شدن به مراکز درمانی مراجعه می کنند. بیماری. علاوه بر این ، مدیریت تعدادی از بیماری ها ، از جمله بیماری های قلبی عروقی ، بیماری های خود ایمنی ، سرطان ، دیابت ، فشار خون بالا در کلیه و بیماری های قلبی عروقی ، به دلیل تأخیر تأیید و تجویز داروهای مورد نیاز ، به بیماران از بین رفت. او افزود. کارشناسان و رهبران پزشکی در افزایش خطر عفونت در طی بیماری های منتقل شده در هوا توافق دارند.
افزایش خطر عفونت در مقایسه با روزهای قبل از همه گیری
رئیس مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) که می گوید شیب بیمارستان Covid-19 در درمانگاه اصلی تهران کاهش یافته است ، به “ایران” گفت: “مردم می ترسند در مورد Covid-19 صحبت کنند به دلیل بیماری Covid-19 کاهش یافته است. “و در حال حاضر ، طی حدود دو یا سه هفته ، مراجعه به بیمارستان ها و کلینیک ها تقریباً غیرمعمول است ، اما از آنجا که بیماران مدتی است به بیمارستان مراجعه نکرده اند ، خطر عفونت افزایش یافته و تعداد تخت های بیمارستانی افزایش یافته است. . Covid-19 افزایش ناشناخته ای بود.
دکتر. خسرو صادق نیت ، با ادعای اینکه حدود 15٪ از تخت ها در دست بیماران است ، اظهار داشت: در این بین ، فعالیت غیر کرونری Covid-19 ادامه دارد و جراحان کاملاً از تخت های غیر ویروس کرونا جدا شده اند. بنابراین اتاق عمل همانند قبل با جراحی آغاز می شود ، ایمپلنت ها ، جراحی فوقانی کبد ، قلب و کلیه انجام می شود. تا چند هفته پیش ، طبق دستور وزارت بهداشت ، بیماران غیر عروقی به جز موارد اورژانسی پذیرش نمی شدند و برای داشتن تخت های بیشتر مجبور به بستن فعالیت های غیر عملکردی بودیم.
وی همچنین درباره چرایی خطرناک بودن بیماری نسبت به روزهای قبل از همه گیری توضیح داد: دلیل اصلی ترس و اضطراب بیمارانی بود که می ترسند در صورت مراجعه در صورت حمله قلبی به این بیماری مبتلا شوند. علاوه بر این ، وجود بیماری مسری خطر بیماری را به دلیل عدم درمان افزایش می دهد. در حالی که بیماران برای جلوگیری از بیماری قلبی تلاش می کنند ، ما نیاز به مراجعه این بیماران به بیمارستان و ایجاد خطر بیماری را مشاهده می کنیم.
توسعه سرطان شیمی درمانی متوقف است
رئیس بیمارستان تهران در سینا با اشاره به کمبود تخت دریافت شده توسط بیماران اسهال ، همچنین از افزایش تعداد جراحی های غیرتهاجمی در روزهای اخیر خبر داد و به “ایران” گفت: در اوج بیماری ، 220 تخت خارج است فشار 480 تخت برای بیماران اسهالی از طرف پرستاران و پزشکان بر بیماران کرون بود. به همین دلیل ، مشاغل به بیماری های غیرواگیر کاهش یافت. با بروز این بیماری ، در حال حاضر فقط 40 تخت برای جراحان پزشکی وجود دارد و بقیه تخت ها برای بیماران عمومی اختصاص یافته است و پرستاران و پزشکان نیز در حال انجام عملاتی بر روی بیماران تخریب غیر ویروس کرونا هستند.
به گفته دکتر محمد طالب پور ، فرستاده کرونا علاوه بر دلایل ناتوان کننده بیماری های قلبی و افزایش تعداد مرگ و میرها ، از امتیاز بالایی برخوردار بود و از بیماران ارجاع شده به بیمارستان های دانشگاه جلوگیری می کند که به نظر می رسد از نظر دستمزد ایمن نیستند. حذف بیماران از مراکز درمانی گاهی باعث پیشرفت بیماری و اتفاقات ناخوشایند برای بیماران می شود. عواقب این پرونده به عهده کسانی است که به سیاست های بهداشتی پایبند نیستند و شیوع عفونت کرونا را گسترش می دهند.
وی تأکید می کند که حتی پذیرش بیماران فاقد رگ به حالت عادی برگشته است ، اما به دلیل تأخیر در جراحی ، سرطان ، به ویژه در بیماران دیابتی ، دیالیزی ، روماتیسم ، نورولوژی و بیماری های مزمن تغییر کرده است. دلیل این امر این است که بسیاری از این بیماران در هنگام بیماری بیش از حد نوشیدنی مصرف می کنند و یا داروهای خود را تهیه می کنند. همه اینها خطرناک است. در این بین ما در جلسات با پرونده های قضایی روبرو هستیم که اگر بیمار 5 ماه قبل تحت عمل جراحی قرار بگیرد احتمال زنده ماندن بیشتر می شود و شرایطش بر نمی گردد. ما بیمارانی داریم که به خوبی از بیماری خود اطلاع دارند اما می گویند آنها از ترس تاسیس نیامده اند.
طالب پور تأخیر در نتایج پزشکی را دو نوع می داند: مرحله اول و بیماری که نیاز به جراحی دارد و پزشکان در مناطق بحرانی جراحی دستگاه گوارش ، زنان و زایمان و ارتوپدی را توصیه می کنند. تأخیر در انجام این نوع جراحی ها گاهی ناخوشایند است ، به این معنی که تعداد کمی از بیماران که 6 ماه پیش مجبور به جراحی شده اند اما هنوز تحت عمل جراحی قرار نگرفته اند چون ترسیده اند و نیامده اند ، نداریم.
رئیس بیمارستان سینا می افزاید: “گروه دوم بیماران بستری هستند که هر ماه باید بیشتر تحت مراقبت قرار بگیرند و در صورت وجود اختلاف و استثنا ویزیت پزشک توسط بیمار کاهش می یابد بسته به اینکه بیمار 6 ماه مراجعه کند و انجام دهد به درستی دارو مصرف نکنید. ” توصیه ما به همه بیماران این است که مرتباً وضعیت خود را بررسی کنند. برای به حداقل رساندن کمبود چهار درمانگاه و دیدن ایمنی ، مراجعه به پزشکان برای تغییر داروی خود و امکان راهنمایی پزشکان را فراموش نکنید.
وی هشدار می دهد: بیماران قلبی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند ، بالا و پایین بودن دارو باعث مرگ ناگهانی می شود. علاوه بر این ، اختلالات غدد درون ریز و هورمونی باید مرتباً کنترل شوند و مستقیماً ارجاع شوند. همچنین ، بیماری های شایع مانند دیابت و بیماری تیروئید و همچنین بیماری های خود ایمنی نباید منتفی باشد زیرا قابل تشخیص نیستند و با آزمایش های مکرر اصلاح می شوند. از طرف دیگر ، سرطان و شیمی درمانی رها شده و مورد غفلت قرار گرفته است و مردم جرات رفتن ندارند. در حالی که انتظار می رود به دلیل ایمنی ، بیماری مکرر با عود مجدد بیماری موافقت کند.
پتانسیل بیشتر برای خوابیدن در تختخواب های مراقبت شغلی هنگام دریافت توسط بیماران غیر فیزیکی بیشتر است
مدیر بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با اشاره به اینکه مهمانسراهای HIV مثبت با ارائه مراقبت از سایر بیماران به شدت تحت تأثیر قرار گرفته اند ، می گوید: “ما در 16 ماه گذشته چهار استان در استان تهران داشته ایم.” چهارمین نقطه که در مارس 2010 آغاز شد ، ما 50 درصد از بستری شدن در بیماران قلبی را فراهم کردیم. در حال حاضر ، تعداد بیماران بستری در گروه های تنفسی و قلبی عروقی به یک سوم از مراجعه کنندگان مکرر پیام رسان چهارم کاهش یافته است. حدود 50٪ آنها بیمارانی هستند که به تخت های مراقبت ویژه نیاز دارند. شاید به این دلیل است که بیماران مریض عمر طولانی تری نسبت به بیماران شاد دارند. نتایج این مراسم تأثیر عمیقی بر فعالیت برخی بیماران داشت.
تقی ریاحی به دو دلیل مهم در کاهش تعداد مراجعه در حیاط ها که مطابقت ندارد ، موارد غیر ارجاعی را برای بیماران دارای رودخانه برای بستن موارد عملیاتی و غیر جراحی ذکر می کند و می گوید: با روش دیگری باز کنید. ما در حال حاضر محدودیت هایی را برای چگونگی ارائه خدمات درمانی به بیماران عروقی تعیین کرده ایم.
وی همچنین به کاهش درآمد بیمارستان ها به دلیل کاهش تعداد بیماران مبتلا به سو mal تغذیه اشاره کرد و افزود: منبع بودجه بیمارستان از بودجه رسمی وزارت بهداشت تأمین می شود که می توان فرض کرد دو ماه قبل از سال های 1998 و 1999 تا قلب و اقتصاد بیمارستان به شدت آسیب دیده است و هزینه های آن بسیار بیشتر از بودجه ما است و ما 20 تا 30 درصد از آنچه اتفاق می افتد و حدود 30 تا 40 درصد از کل خسارات داریم.
سیستم قلبی عروقی مختل شده است
دکتر. حسن آقاجانی ، متخصص قلب ، گفت که برنامه ویزیت بیمارستان هنگام اپیدمی کوید -19 مختل شده است. “آنچه در مرکز قلب تهران دیده ایم ، که یک بیمارستان بزرگ است ، نشان می دهد که در برخی موارد ، به ویژه در روزهای آخر بیماری ، ویزیت بیماران به دلیل مراقبت از خود کاهش می یابد و ویزیت ها به تأخیر می افتد.
به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ، بیماران در تاج اول به شدت آشفته شده اند و ما با افرادی روبرو می شویم که به اطلاعات آنها گوش نمی دهند ، به موقع مراجعه نمی کنند و دچار حمله قلبی می شوند ، یا ما در هنگام حمله قلبی تجربه هایی داشته ایم. تاسیس شد و شرایط بدتری آغاز شد. به بیمارستان آمد. مردم فکر می کنند که امکانات پزشکی آسیب دیده است و هنگام بازگشت به بیماری قلبی مبتلا می شوند.
وی گفت: مراجعه به موقع به پزشک برای بیماری های قلبی بسیار مهم است. “در روزی که در اوج بیماری هستیم ، ویزیت بیماران شانس خود را از دست می دهد.” در مرکز قلب ، ما بر وضعیت بیماران نظارت می کنیم و زمان مکالمه آنها را تنظیم می کنیم. با این حال ، بیماران هنوز هم مرتباً مراجعه می کنند و وقتی از آنها دلیل می پرسیم ، آنها پاسخ می دهند ، “ما از ترس کرونا نیامده ایم.”
خانواده ها نمی آیند. کودکان باید با بیماری خود کنار بیایند
حجت درخشانفر ، فوق تخصص ریوی کودکان در بیمارستان مسیح دانشوری ، کاهش سفرهای بیمارستانی به بیمارستان های اطفال می گوید: یکی از دلایل کاهش تعداد مراجعه به بیمارستان ها به بیمارستان ها به دلیل مراقبت های بیشتر است که در طی این اپیدمی انجام شده است. استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی علاوه بر تعطیلی مدارس و کاهش دسترسی عمومی ، باعث کاهش تعداد بیماری های واگیر و واگیر در کودکان شده است. به عنوان مثال ، آبله که بیشتر در کودکان در ساعات مدرسه مشاهده می شود ، همچنین گال و شپش در کودکان کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته پس از همه گیری ، خانواده ها هنوز از مراجعه به بیمارستان ها و بیمارستان ها ترس دارند ، افزود: بیمارستان های بحران کووید-19 همچنان با درآمد ناچیزی روبرو هستند. بسیاری از بیماران ما آنلاین شده اند.
یکی از اعضای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می افزاید: بلافاصله پس از شیوع ویروس کرونا ، نام سایر بیمارستان ها از جمله مسیح دانشوری شناخته شد. به همین دلیل بسیاری از خانواده ها از مراجعه فرزندانشان به بیمارستان اجتناب می کنند. این ایده همچنان ادامه دارد اگر کسی وارد بیمارستان مسیح ناجی شود و تاج را دریافت کند. در نتیجه ، جراحی های انتخاب شده غیر معمول نبودند. اگرچه بارها و بارها به او توصیه شد که دیگر از عمل جراحی دست بکشد ، اما از آن زمان به بعد بدتر شد ، به عنوان مثال ، کودکی که بند ناف دارد یا نوع دیگری از جراحی در حال تلاش برای بازگشت است. “به همین ترتیب ، خانواده ها فرزندان خود را مجبور می کنند تا پس از پایان اپیدمی یا واکسیناسیون اپیدمی ، با مشکلات و بیماری های خود مقابله کنند.”
انتهای پیام