ابن خلدون کتابی به نام مقدمه ندارد!

به برترین خبرنامه تخصصی ویلا و سازه خوش آمدید.

ابن خلدون کتابی به نام مقدمه ندارد!

۹۵۳ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

ابن خلدون کتابی به نام مقدمه ندارد! https://moonnews.ir/ابن-خلدون-کتابی-به-نام-مقدمه-ندارد/ ماه نیوز Mon, 26 Apr 2021 06:55:51 0000 عمومی https://moonnews.ir/ابن-خلدون-کتابی-به-نام-مقدمه-ندارد/ در مقالات و کتابهای فارسی و عربی ، مقدار زیادی از کتاب مقدمه ابن خلدون اشاره می کند که محتوای واقعاً بسیار عمیقی در زمینه تاریخ و بحث نظری و فلسفی جامعه مدنی / جامعه بشری دارد و نوعی خاص و قابل تأمل است ، اما به وضوح پیوند مستقیمی بین آن و سایر بخشها …

در مقالات و کتابهای فارسی و عربی ، مقدار زیادی از کتاب مقدمه ابن خلدون اشاره می کند که محتوای واقعاً بسیار عمیقی در زمینه تاریخ و بحث نظری و فلسفی جامعه مدنی / جامعه بشری دارد و نوعی خاص و قابل تأمل است ، اما به وضوح پیوند مستقیمی بین آن و سایر بخشها دارد. تاریخچه آن وجود ندارد ، به همین دلیل ، گروهی از منتقدان ، به عنوان منتقدان و منتقدان ، ناسازگاری ابن خلدون با مدل پیشنهادی وی را تاکنون فراتر از واقعیت دانستند ، اما واقعیت این است که اساساً این یک کتاب است معرفی ندارد

ابن خلدون کتابی به نام هویت ندارد!

در حال حاضر مشخص نیست که وی پس از ترک پست خود چه کاری انجام خواهد داد درس ها این یک کتاب مستقل شده و چه کسی نام کوچک را به آن داده است معرفی خوانده می شود ، اما مطمئناً ابن خلدون آن را ذکر نکرده است و قصد ارائه بحث اولیه را نداشته است.

واقعیت این است که ابن خلدون (متوفی 808) کتابی با عنوان طولانی نوشت عرب ها ، پارس ها و بربرها و کسانی که حق بزرگ زمان خود بودند(مرجع: الآبرا ، بیروت ، درهیه الطراط ، قسمت 1 ، ص 7) که پس از ذکر مقدمه ، در یک مقدمه کوتاه (25 صفحه ، ص ص 9-35) – تاریخچه اهمیت آن ، این روش تحقیق خود است و توضیح می دهد که چرا اشتباهات و حذفیات توسط مورخان انجام شده است – و سه کتاب را گردآوری کرده است.

اولین کتاب طبیعت رشد انسان و اثرات آن است.

2. کتاب دوم اخبار عرب و دوره ها و دولت های آن از زمان ایجاد آن تا زمان نویسنده آن، یعنی ابتدای قرن نهم.

کتاب سوم در مورد تاریخ وحشیانه آفریقای شمالی ، یعنی تاریک و قبیله ای است. البته پایان این مجموعه زندگی نامه وی است.

که امروز نامیده می شود معرفی معروف است ، به وجود آمده است معرفی، معرفی و اولین کتاب درس ها، به این معنی کتاب طبیعت شهرسازی از نظر ابن خلدون ، این یک هویت مستقل است ، و کتابی با نگرانی و نگرش خاص ، و همچنین دو کتاب دیگر ، و هدف اصلی او از نوشتن آن ایجاد دانش مستقل یا علم شهرنشینی او فکر کرد که می تواند به عنوان پایه ای برای علم تاریخی مورد استفاده قرار گیرد ، کاری که او انجام داد ، بنابراین نمی توان و نباید آن را مقدمه دانست. درس ها محاسبه

بنابراین که نامیده می شود مقدمه ابن خلدون مشهور است که a اشتباه جدی است که نباید در جامعه علمی از آن غافل شد.

اگر متن را دوست دارید ، به گسترش این کلمه کمک کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.