ثبات در ظرفیت بستریهای موقت تعداد بیماران کرونایی در استانهای شمالی https://myirannews.ir/مردم-و-اجتماع/ثبات-در-ظرفیت-بستریهای-موقت-تعداد-بی/ https://myirannews.ir/مردم-و-اجتماع/ثبات-در-ظرفیت-بستریهای-موقت-تعداد-بی/#respond اخبار ایران من Fri, 23 Apr 2021 18:25:54 0000 مردم و اجتماع سخنگوی وزارت بهداشت ، در مورد کاهش مداوم ظرفیت خواب در ناحیه شمالی جمعیت نیمکره شمالی ، گفت: ما در دانشگاه های علوم پزشکی به واکسیناسیون و عملکرد اطمینان داشتیم. به گزارش اخبار ایران من ، دکتر سیما سادات لاری ، معاون وزیر فرهنگ و دانشجویی ، سخنگوی وزارت بهداشت و وزیر بهداشت برای استقرار …
سخنگوی وزارت بهداشت ، در مورد کاهش مداوم ظرفیت خواب در ناحیه شمالی جمعیت نیمکره شمالی ، گفت: ما در دانشگاه های علوم پزشکی به واکسیناسیون و عملکرد اطمینان داشتیم.
به گزارش اخبار ایران من ، دکتر سیما سادات لاری ، معاون وزیر فرهنگ و دانشجویی ، سخنگوی وزارت بهداشت و وزیر بهداشت برای استقرار برنامه شهید حاج قاسم سلیمانی در مناطق شمالی ، به دنبال دو برنامه وی – سفر روزانه به بابل و دانشگاه مازندران علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گلستان حضور یافت.
وی در طول سفر ، تعداد روزافزون بیماران کرون را در دانشگاه های علوم پزشکی بابل ، مازندران و گلستان در نظر گرفت و از آزمایش های انجام شده ، تعداد واکسن های دریافتی ، تعداد درمان های بیمارستانی و تعداد تخت های کرون گزارش داد. درمان ضد ویروسی برای بیماران سرپایی روی گروه های واکسیناسیون که می خواهند واکسینه شوند ، به ویژه دانشجویان پزشکی متمرکز است.
در پایان این بازدید دو روزه سخنگوی وزارت بهداشت به طور خلاصه نحوه حضور بابل ، مازندران و دانشگاه علوم پزشکی گلستان در برابر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گلستان را تشریح کرد و گفت: “بگذارید این کار را بکنیم. در عوض ، وقتی به دانشگاه می رویم ، می بینیم که عزیزانمان امید زیادی به آینده دارند و در تحقق این امر مشارکت می کنند ، به طوری که در مراقبت از بیماری آرامش وجود دارد ، که بسیار دلگرم کننده است.
ما در مورد واکسن و نحوه عملکرد آن در دانشگاه های علوم پزشکی اطمینان داشتیم
دکتر. لاری با بیان اینکه ما کاملا متعهد ایمن سازی و کار در دانشگاههای علوم پزشکی هستیم ، گفت: سیستم شهید حاج قاسم سلیمانی و اگر مشکلی در جنگ شما وجود داشته باشد ، سعی در رفع آنها خواهیم داشت.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: یکی از موفقیت های موفق در دانشگاه علوم پزشکی گلستان همراه با راهنمایی های دقیق معاون بهداشت و دکتر. جعفریان خودش بهترین ایده هایی را ارائه می دهد که به ما در مبارزه با بیماری کمک می کند.
تسویه بیمارستان های موقت تعداد بیماران در قلب شمالی کشور
مدیرکل وزارت بهداشت در منطقه شمالی استفاده از بیمارستان های موقت را در اولویت کاری خود دانست و گفت: سه دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مازندران و گلستان با استفاده از این روش توانسته اند مشکل بیماران بیمارستان را برطرف کنند. “بیماران را در بیمارستان برای درمان در سراسر کشور پذیرفته اند.
“مشکل شما اکنون تعداد تخت ها نیست ، بلکه نگرانی شما با داروهای ضد ویروس و شیوع آنها در این زمان است ، آیا هنوز می توانید به بیماران پاسخ دهید یا خیر؟” وی اضافه کرد: دومین مسئله قابل توجه آلودگی هوا است که در آن تغییرات آب و هوایی بسیار مهم است که معتقدیم با رفع نگرانی های ایمنی این مسئله حل می شود.
وضوح این رهنمودها یکی از مواردی است که در دانشگاههای علوم پزشکی شمال اثبات شده است
لری در ادامه صحت رهنمودها را به عنوان یکی از اصول مطرح شده در دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مازندران و گلستان تأیید کرد و گفت: این موضوع توسط همکاران ما در دانشگاه های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی گلستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. ممکن است توصیه شود کمیته ایمن سازی یک تحقیق دقیق انجام دهد و مشاوره ایمن سازی فوری را به دانشگاه های علوم پزشکی ارائه دهد تا عزیزان ما در دانشگاه ها منحرف نشوند.
دانشگاه علوم پزشکی گلستان در طی 20 روز 350٪ افزایش در بیماران پزشکی را تجربه کرد
دکتر. عبدالرضا فاضل ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در اوج چهارم کرونا ، منطقه گلستان با سرعت بیشتری نسبت به سایر مناطق کشور فعالیت می کند. این افزایش به سرعت توسط بیماران بستری تشدید شد به طوری که در روز اول فروردین 1400 ، تعداد بیماران بستری در منطقه حدود 180 نفر بود که در 10 آوریل به 680 بیمار رسید ، این بدان معناست که در طی 20 روز ، 350٪ از بیماران پیر شدن.
وی در مورد استراتژی کاهش تعداد بیماران در بیمارستان افزود: “درمان های مختلفی ایجاد شده است و ما سعی کرده ایم بیماران را بیشتر در بیمارستان معالجه کنیم. خدا را شکر ، ما توانستیم این کار را انجام دهیم ، بنابراین امروز ، روز اول ماه مه 1400 که در بیمارستان بستری هستند و ما شاهد افزایش در این منطقه نیستیم و امیدواریم که این قدرتمند باشد و طی 10 روز آینده روند نزولی پیدا کند.
واکسیناسیون در دانشگاه علوم پزشکی گلستان هیچ ضرری ندارد
وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی در زمینه واکسیناسیون در دانشگاه وجود ندارد ، اضافه کرد: واکسیناسیون در مرحله اول تا سوم و مرحله نهایی قبل از واکسن استرازنکا در این کشور به خوبی انجام شده بود. در طی این مدت ، سه واکسن معرفی شد: Sputnikov ، Bharat Biotech و Sinopharm ، که شامل همه 9،900 نوع بود.
دکتر. فاضل افزود: از این تعداد ، 9400 واکسن واکسینه شده است و پس از دریافت واکسن استرازنکا ، به دلیل عوارض مربوط به واکسن ، سرعت تزریق اندکی کاهش یافته است. در نتیجه ، واکسن استرازنکا که به ما تزریق شده این آخر هفته تزریق می شود. تاکنون تمام داوطلبان داوطلب حتی تأمین کنندگان واکسن دریافت کرده اند.در مجموع 12 هزار و 300 تزریق در دانشگاه علوم پزشکی گلستان انجام شده است که در آخر هفته 11 هزار و 500 واکسن استرازنکا انجام شده است. خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در چهارشنبه اول اردیبهشت ماه 9000 واکسن سینوفرم وارد منطقه شد که از بیماران متخصص و عزیزان تحت شیمی درمانی پذیرایی می کند.
نود و پنج درصد دانشجویان داوطلب واکسیناسیون در دانشگاه واکسن دریافت کردند
وی درباره واکسیناسیون دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: هدف اصلی ما هدف قرار دادن دانشجویان به ویژه دانشجویانی است که در بخشهای پزشکی ، عفونی و داخلی زندگی می کنند ، تحصیل می کنند و زندگی می کنند. تا به امروز 95٪ دانشجویان دانشگاهی که واکسینه شده اند واکسن دریافت کرده اند و هر دانشجوی واکسینه شده بلافاصله واکسن دریافت می کند.
کمیساریا در مورد درمان بیماران مبتلا به اختلالات عصبی گفت: ما در این زمینه اقامت 16 ساعته را در بیمارستان تامین اجتماعی ، بیمارستان سپاه و بیمارستان فرهنگیان توصیه کرده ایم. ما همچنین یک آزمایش اضطراری در این سایت ارائه داده ایم و راهنمایی ها و مراقبت های پزشکی را به بیمارستان ارائه داده ایم تا بیمار بتواند فوراً تحت مراقبت های پزشکی قرار گیرد.
فاضل افزود: همچنین به خانواده های این بیماران آموزش داده شد كه در خانه خود را منزوی كنند و همچنین به طور روزمره توسط نزدیكان آنها مورد آزمایش قرار گرفتند.
ما با کمبود تخت مشکلی نداریم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد تخت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ، گفت: به دلیل کمبود تخت درد در مارس 1998 تجربه کردیم ، بنابراین 60 درصد از 2500 تخت پزشکی به بیماران کرون به دلیل افزایش تعداد بیماری ها. “یافت شد.
به گفته وبدا ، وی افزود: “به عبارت دیگر ، در روز ذکر شده حدود 1350 بیمار داشتیم ، اما اکنون نگران نیستیم زیرا تعداد بیماران در موارد دوم و سوم را 600 نفر تنظیم کرده ایم و حدود 700 نفر وجود دارد. بیماران در مرحله چهارم هستند و اکنون احساس می کنیم که تختخواب نداریم.
انتهای پیام