سالروز رحلت ام المومنین

به برترین خبرنامه تخصصی ویلا و سازه خوش آمدید.

سالروز رحلت ام المومنین

۹۵۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

سالروز رحلت ام المومنین https://moonnews.ir/سالروز-رحلت-ام-المومنین/ ماه نیوز Fri, 23 Apr 2021 06:28:53 0000 عمومی https://moonnews.ir/سالروز-رحلت-ام-المومنین/ براساس پایگاه داده ماه نیوز ، خدیجه دختر خوالید معروف به خدیجه کبرا سلام الله علیه و سلام بر ام المومنین همسر اول پیامبر اکرم (ص) و مادر حضرت زهرا (س) است. خدیجه سلام الله علیها قبل از رسالت با حضرت محمد (ص) ازدواج کرد. قبل از ظهور اسلام ، خدیجه یکی از مشهورترین زنان …

براساس پایگاه داده ماه نیوز ،

خدیجه دختر خوالید معروف به خدیجه کبرا سلام الله علیه و سلام بر ام المومنین همسر اول پیامبر اکرم (ص) و مادر حضرت زهرا (س) است. خدیجه سلام الله علیها قبل از رسالت با حضرت محمد (ص) ازدواج کرد.

قبل از ظهور اسلام ، خدیجه یکی از مشهورترین زنان قریش محسوب می شد ، از این رو زنان قریش او را تهره و سیدا می نامیدند.

در عظمت مقامش همین بس که از میان همه زنان بهشتی ، پس از دختر ممتازش ، حضرت فاتمه زهرا سلام الله علیها ، او و حضرت مریم و آسیا بالاترین مقام ها هستند.

حضرت خدیجه (ع) اولین زنی بود که به رسول خدا ایمان آورد؛ و ثروت عظیم خود را صرف تبلیغ اسلام کرد.
حضرت خدیج (س) در 25 سال زندگی با پیامبر گرامی اسلام (ص) مردی نجیب بود و خدمات بسیاری به اسلام ارائه می داد. حمایت مالی ، معنوی و عاطفی از حضرت محمد (ص) ، پذیرش پیامبر در زمانی که هیچ کس اجازه آن را نداد و کمک وی در برابر ظلم و ستم مستوید بسیار ارزشمند است. جنبه های این خدمات حضرت خدیجه (ع) پس از ازدواج با پیامبر ثروت خود را به او داد تا بتواند هر طور که می خواهد خرج کند. پیامبر گرامی اسلام در این باره می فرمایند: “هیچ ثروتی برای من مفیدتر از ثروت خدیجه (ع) نبود”.

حضرت خدیج (س) ، این زن بزرگوار نه تنها از ته دل به پیام پیامبر ایمان آورد ، بلکه در سختی ها و طرد مسلمانان و ارواح شیطانی نیز به او کمک کرد. وقتی زنده بود ، اجازه نداد آزار و شکنجه مستارها بر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم شدت یابد. وقتی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم با بار مصیبت و اندوه به خانه آمد ، خدیجه او را دلجویی کرد و اضطراب را از ذهنش دور کرد. ثروت حضرت خدیج (ع) از همان ابتدا به عنوان ابزاری مناسب در خدمت اسلام و توسعه آن مورد استفاده قرار گرفت. جالب اینجاست که آخرین قسمت از ثروت خدیجه در زمان مهاجرت به مدینه توسط امیرالمومنین (ع) خرج شد. بیشتر مسلمانان با دارایی خدیجه سفر می کردند. آخرین مورد این ناوگان بود که توسط یک فرمانده مومن هدایت می شد.

فضائل حضرت خدیجه بر او باد
یکی از فضایل حضرت خدیجه (س) موقعیتی در بهشت ​​است که خداوند به او وعده داده است. پیامبر اکرم (ص) نیز بارها این نکته را به خدیجه موعظه کردند و فرمودند: “در بهشت ​​، خانه ای دارید که در آن رنج و دردسر نمی بینید.” امام صادق (ع) نیز می فرماید: وقتی خدیجه درگذشت ، فاطمه جوان با بی حوصلگی دور پدرش رفت و از مادرش س askedال کرد. پیامبر از وضعیت دختر خردسال خود ناراحت بود و به دنبال راهی برای آرام کردن او بود. فابیما همچنان بی تاب بود تا اینکه جبرئیل بر پیامبر (ص) فرود آمد و گفت: «سلام بر فاطمه (سلام الله علیها) و بگو مادرت در بهشت ​​خانه های کنار آسیا ، فرعون و مری همسر ، دختر عمران نشسته است. “وقتی فاطمه این را شنید ، آرام شد و دیگر بی تاب نبود.

سیره و رفتار حضرت خدیجه سلام الله علیها
بررسی تاریخچه زندگی حضرت خدیج (ع) نشان می دهد که وی در دوران جاهلیت و پس از بعثت خاتم پیامبران دارای صفات اخلاقی و کمال معنوی بوده است. وی در جامعه خود ، به عنوان الگویی از بهترین زن ، بر رشد ویژگیهای خوب انسانی تأثیر زیادی گذاشته است. سخاوت ، غرور ، از خودگذشتگی ، پاکدامنی ، آینده نگری و خرد و توجه به فقرا ، عطوفت و مهربانی و صبر و استقامت از صفات مطلوبی است که در صفحات تاریخ این زن نمونه نشان می دهد. وفاداری این زن آسمانی در رسیدن به اهداف والای همسرش مورد توجه زندگینامه نویسان و دانشمندان است. او از نخستین لحظات رستاخیز به پیام آور خدا اعتماد می کند ، سلام و صلوات بر او باد و او تا آخرین لحظات برای ما ثابت قدم باقی می ماند و حتی یک لحظه تردید در قلب او باقی نمی ماند.

وی علاوه بر فضایل اخلاقی ، از کمال علمی نیز برخوردار بود. تاریخ گواهی می دهد که خدیجه دانش زیادی در مورد دانش زمان خود داشته و از کتابهای آسمانی آگاه بوده و از نظر هوش و خرد از همه زنان ، حتی بسیاری از مردان معاصر برتر بوده است. بنابراین ، او از کمال و راحتی که یک زن می تواند داشته باشد برخوردار است.

ام المومنین در سه سال قبل از سالگرد رحلت حضرت خدیجه (س) در سن 65 سالگی در مکه در 65 سالگی درگذشت.
بانوی بزرگوار در آخرین لحظات زندگی شریف خود از پیامبر خواست که عبای خود را بر کفن او ببندد.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) آنقدر او را دوست داشت که آنرا سال مرگ و سال عزاداری ابوطالب خواند و همچنین نقل شده است که هر از گاهی حیوانی قربانی می کرد و شریک می شد. گوشت آن با ارادتمندان حضرت خدیجه است.
پیامبر (ص) به احترام خدیجه ، در زمان حیات همسر دوم را انتخاب نکرد و پس از مرگ او ، او همیشه به خوبی از او یاد می کرد.
پیامبر اکرم (ص) حضرت خدیج (س) را در قبرستان معلا در مکه به خاک سپردند. آرامگاه مقدس وی معبد عاشقان خدا و پیام آور خداست.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.