مخدوش کردن پلاک؛ زرنگی یا بی‌اخلاقی؟

به برترین خبرنامه تخصصی ویلا و سازه خوش آمدید.

مخدوش کردن پلاک؛ زرنگی یا بی‌اخلاقی؟

۹۶۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

مخدوش کردن پلاک؛ زرنگی یا بی‌اخلاقی؟ https://moonnews.ir/مخدوش-کردن-پلاک؛-زرنگی-یا-بی‌اخلاقی؟/ ماه نیوز Fri, 16 Apr 2021 04:54:09 0000 اجتماعی https://moonnews.ir/مخدوش-کردن-پلاک؛-زرنگی-یا-بی‌اخلاقی؟/ برای سالهای متمادی ، برنامه ترافیک برای کاهش ورودی باریک و آلودگی هوا در منطقه ، این امکان وجود دارد که وسایل نقلیه که پلاک را تحریف می کنند با روش های مختلف وارد منطقه شوند و اخیراً با اجرای محدودیت های ترافیکی شبانه ، این افراد رفتار بیشتری داشته اند. رانندگانی که فکر می …

برای سالهای متمادی ، برنامه ترافیک برای کاهش ورودی باریک و آلودگی هوا در منطقه ، این امکان وجود دارد که وسایل نقلیه که پلاک را تحریف می کنند با روش های مختلف وارد منطقه شوند و اخیراً با اجرای محدودیت های ترافیکی شبانه ، این افراد رفتار بیشتری داشته اند. رانندگانی که فکر می کنند باهوش هستند و با این کار از مجازات فرار کرده اند ، موضوعی که جامعه شناسان نه تنها هوشمندانه می دانند ، بلکه هنگام تجزیه و تحلیل این رفتار معتقدند که نام آن غیراخلاقی است.

اولومرضا علیزاده در گفت وگو با ماه نیوز وی با بررسی علل و عواقب اجتماعی خرابی پلاک خودرو گفت: اخلاق به روابط افراد لطافت و ظرافت می بخشد و حدود ارتباط سالم را روشن می کند. در حقیقت ، اخلاق به مردم می آموزد آنچه را كه ما دوست نداریم برای دیگران مجاز نیست و این محدود به هیچ مذهب خاص یا جامعه خاصی نیست ، بنابراین ادعا می شود كه هدف همه ادیان دستیابی به یك مخفی ، جامع و اخلاق جامع همچنین گفته می شود که اگر غرور انسان میوه محیط است ، پس محیط باید زندگی انسان باشد.

این جامعه شناس با بیان اینکه انسان تحت تأثیر محیط اجتماعی خود است ، افزود: شخصیت ما تحت تأثیر پنج عامل وراثت ، خانواده ، محیط اجتماعی ، گروه همسالان و غیره ، تجارب شخصی منحصر به فرد زندگی است که فعال نیستند. وراثت موارد دیگر توسط عوامل اجتماعی شکل می گیرد. وقتی شخصی چشمان یک خانواده آسیب زا را باز می کند ، با مشکلات اجتماعی خانواده درگیر می شود و روابط حاکم بر روابط خانوادگی طبیعی ، طبیعی و عادی به نظر می رسد و در این شرایط به طور طبیعی با آسیب روبرو می شود. ایجاد سازمانی به خودی خود که در این روند رنج می برد و آسیب جدی به آن وارد می کند.

علیزاده با تأکید بر اینکه اخلاق اکتسابی و آموخته شده است ، گفت: به گفته آیزنهاور – روانشناس مشهور – اخلاق همان چیزی است که از کودکی به ما گفته می شود و به نوعی عاقبت اجتماعی ما وجدان می سازد.

وی رفتار اجتماعی را ناشی از تربیت اجتماعی دانست و گفت: به طور کلی اگر گروه های مرجع دچار فساد اخلاقی باشند ، بازتاب این فساد کل جامعه را در بر می گیرد. بنابراین وقتی گروه های مرجع بی اخلاقی و فساد اخلاقی داشته باشند ، به صورت عفونت اجتماعی وارد چرخه های اجتماعی و تعاملات اجتماعی دیگری می شود.

علیزاده گفت: وقتی فردی برای پرداخت هزینه های زندگی مجبور به سفر به مناطقی از جمله طرح ترافیک یا محدودیت ساعتی ترافیک باشد ، برای ورود به این طرح باید هزینه ای را پرداخت کند اما چون فکر می کند این کار درست است یا غلط ، حقوق اجتماعی وی این نوع پرداخت هزینه های سربار آن را نیز افزایش می دهد و تأمین حداقل نیازهای معیشتی و اساسی آن را دشوار می کند. بنابراین ، پلاک را تحریف می کند. بسیاری از شماره های پلاک خودرو نیز از اصول دوربین جلوگیری می کند و به عبارت دیگر ، یک پدیده اجتماعی که اگرچه مناسب است ، اما توسط شخصی غیرقانونی تلقی می شود ، می تواند منجر به بی اخلاقی ، نقض هنجارهای اجتماعی و تخلفات بی شماری شود که بعضاً شرایط را ایجاد می کند. افراد همچنین پیش بینی می کنند که از این موضوع برای انجام فعالیت های جنایتکارانه استفاده می کنند.

این جامعه شناس با تأکید بر اینکه این نوع رفتار قابل آموزش است ، گفت: هرچه شیوع سوisc رفتار افزایش یابد ، هر گروه اجتماعی در امکانات موجود هنجار شکنی می کند و می آموزد که چگونه قوانین را نادیده بگیرد. زیرا کلاهبرداری ، اختلاس ، رانت و نظارت بر مالیات برای انجام چنین کارهایی تشویق می شود.

وی افزود: در حال حاضر با توجه به شرایط اقتصادی موجود ، شاهد موانع قانونی واردکنندگان ، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان هستیم که این خود پیامدهای اجتماعی زیادی دارد. به عنوان مثال ، می بینیم که برخی از توزیع کنندگان و تولیدکنندگان قیمت محصولات خود را افزایش داده و از حجم ، وزن ، کمیت و کیفیت آنها نیز کاسته اند.در نتیجه ، بی اخلاقی و بی اخلاقی به الگوی رفتاری غالب در جامعه تبدیل می شود. از طرف دیگر ، عدم برخورد با این بی اخلاقی کمک می کند تا برای بداخلاقی های دیگر عمل کنیم.

علیزاده گفت: “همانطور که در بالا ذکر شد ، افرادی بودند که جلوی دوربین می ایستادند و به رانندگان کمک می کردند تا دوربین را رد کنند و در ازای آن هزینه ای دریافت کنند ، اما اکنون از دوربین عبور می کنند ، کاغذ می چسبانند یا به پلاک آسیب می رسانند. آسان است.

جامعه برای اخلاقی بودن به سرمایه اجتماعی نیاز دارد

وی با تأکید بر اینکه جامعه برای جهت گیری اخلاقی به سرمایه اجتماعی احتیاج دارد ، گفت: سرمایه اجتماعی در جامعه افتاده است و باید آثار آن را ببینیم. اخلاق در جامعه ای رشد می کند که در آن سرمایه و اعتماد اجتماعی با معیارهای خاصی رشد می کنند. وقتی گروه های مرجع غیرواقعی عمل می کنند ، رفتار آنها در تأثیر اجتماعی ، صداقت تحقیرآمیز در جامعه و تضعیف اخلاق منعکس می شود.

این جامعه شناس با بیان اینکه نگرش اخلاق به یک چشم انداز اخلاقی تبدیل می شود و سپس این رفتار می شود گفت: “در حال حاضر ، اعمال اخلاقی غیرمعمول به نظر می رسند.” به عنوان مثال ، برای برخی عجیب است که چرا کسی مجبور است شب هنگام چراغ قرمز در اتومبیل نماند ، پشت چراغ قرمز بماند. این افراد در اقلیت هستند و غیر معمول محسوب می شوند.

وی افزود: بعضی اوقات رفتارهای ناهنجار در جامعه معمول است و گاهی ارزشمند تلقی می شود. می بینیم که گاهی رفتارهای غیر عادی را هوش یا هوش می نامند.

در پایان الیزاده اصرار ورزید: گروه های مرجع باید رفتار اخلاقی از خود نشان دهند زیرا آنچه در رفتار افراد می بینیم بازتابی اجتماعی است. اگر کرامت انسانی ثمره محیط است ، پس باید محیط را انسانی کرد. وقتی یک محیط انسانی وجود داشته باشد ، افراد صالح رشد می کنند.

انتهای پیام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.