کودک همسری معضلی فرهنگی یا قانونی؟

به برترین خبرنامه تخصصی ویلا و سازه خوش آمدید.

کودک همسری معضلی فرهنگی یا قانونی؟

۹۶۱ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

کودک همسری معضلی فرهنگی یا قانونی؟ https://moonnews.ir/کودک-همسری-معضلی-فرهنگی-یا-قانونی؟/ ماه نیوز Sat, 27 Mar 2021 04:03:53 0000 اجتماعی https://moonnews.ir/کودک-همسری-معضلی-فرهنگی-یا-قانونی؟/ در حالی که “منع ازدواج کودکان زیر 13 سال” قبل از کمیسیون لایحه دولت توسط معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای سالها مطرح شده بود ، بیش از 9000 کودک بین 10 تا 14 سال در تابستان ازدواج کردند 1999 ، اما این لایحه هنوز تصویب نشده و سرنوشت آن مشخص نیست. …

در حالی که “منع ازدواج کودکان زیر 13 سال” قبل از کمیسیون لایحه دولت توسط معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای سالها مطرح شده بود ، بیش از 9000 کودک بین 10 تا 14 سال در تابستان ازدواج کردند 1999 ، اما این لایحه هنوز تصویب نشده و سرنوشت آن مشخص نیست.

به گزارش ماه نیوز ، اخیراً ، معاون حقوق مدنی رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ، شهناز سجادی گفته بود که این لایحه ظاهراً در کمیسیون لایحه دولت تصویب شده است ، اما با مخالفت روبرو است. مشکل این است که ما نمی خواهیم بیوه نگه داریم.

سجادی همچنین گفت: در این لایحه ازدواج در 13 سالگی برای دختران و 15 سال برای پسران ممنوع است و ممنوعیت کامل در این لایحه می تواند منجر به مشکلاتی از جمله افزایش ازدواج های غیرقانونی در جامعه شود.

به گفته وی ، یک سند تایید فقهی برای این لایحه نوشته شده و توسط وکلا و اساتید فقهی مورد بررسی قرار گرفته است ، اما البته هیچ امیدی به آینده این لایحه وجود ندارد.

وی معتقد است که حتی تغییر قانون و تصویب لایحه توسط معاون زن نمی تواند مشکلات فرزند همسر را حل کند ، زیرا ازدواج های غیررسمی و تخلف از قانون ادامه خواهد داشت و مشکلات زنان و دختران افزایش می یابد و ما نمی توانیم دست یابی به نتیجه مطلوب.

معصومه آباتکار ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ، همچنین در مورد طولانی بودن روند بررسی لایحه اصلاح ماده 1041 قانون مدنی با بیان اینکه دختران زیر 13 سال و پسران زیر 15 سال تحت اجازه و کارآیی والدین هستند ، ابراز نگرانی کرد. “او گفت.” ایران نرخ ازدواج کودکان بین 14 تا 30 هزار در سال بالا است و می توان گفت برخی سیاست ها موضوع را تشدید می کنند و ما باید آن را مهار کنیم. “

طبق ابتکار عمل ، باید از برخورد مغرضانه همسر نسبت به کودک که در برخی موارد به شکل قاچاق کودک در می آید ، دور شویم.

وی همچنین گفت که زنان معاون دانشمند نمی خواهند سن ازدواج را بر اساس علمی افزایش دهند ، اما سن مناسب ازدواج سنی است که یک جوان دانش کافی از خود ، ازدواج ، مسئولیت ها و غیره داشته باشد و به سطح عقلی برسد. . و بلوغ جسمی. این یک بحث مهم است.

به گفته طیبیه سیاوشی ، مشاور ارشد معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ، دیدن جامعه به عنوان یک محل تولید مثل (انسان به عنوان یک کالا) نه تنها عقلانی است ، بلکه اخلاقی و انسانی نیز است. پدیده ازدواج کودکان نیاز به یک بحث علمی ، اجتماعی ، بهداشتی ، حقوقی و فقهی دارد که هیچ ارتباطی با رشد و نمو جمعیت ندارد. در حقیقت ، افزایش تمرکز باروری با تمرکز بر باروری دختران توجیه پذیر نیست.

سیاوشی همچنین گفت که چنین ازدواج هایی سه عامل حق انتخاب کودکان ، حق تحصیل و حق سلامتی کودکان را هدف قرار می دهد. طرفداران افزایش نرخ باروری می توانند با تمرکز بر زمینه های دیگر به حل مسئله تجرد و طلاق کمک کنند ، از این طریق باروری را افزایش می دهند و صداقت خود را در نگرانی های جمعیتی به جای دیدگاه امنیتی-سیاسی در مورد مسائل جمعیت نشان می دهند. تسلط بر همسر کودک.

از طرف دیگر ، برخی از کارشناسان به جنبه های فرهنگی ازدواج کودکان اشاره می کنند و معتقدند در برخی جوامع ، ازدواج های زودرس با روابط هویتی نژادی برای خانواده ها و دخترانشان در ارتباط است ، زیرا هویت دختران بر اساس ازدواج است و خانواده ها با دختران خود ازدواج می کنند. هست در سنین جوانی. آنها افتخار می کنند.

به گفته کارشناسان ، رسیدن به سن بلوغ به تنهایی برای ازدواج کافی نیست ، بلکه مهارت هایی برای شکل گیری زندگی مشترکی که یک دختر 14 ساله در جامعه امروز ندارد ، لازم است و در نتیجه می تواند مشکلات روحی و جسمی بسیاری ایجاد کند. برای کودکان. . بنابراین ، ما نه تنها برای حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در ازدواج های ناخواسته باید قانون وضع کنیم ، بلکه در برخی از مناطق کشور به دلیل فرهنگ ازدواج کودکان بین 10 تا 14 سال ، باید گفتمان وجود داشته باشد تا مردم موافقت می کنند و مخالفان این ازدواج باید نظرات خود را بیان کنند آسیب باید برای والدین توضیح داده شود تا کمتر آسیب به کودکان و نوجوانان ببینیم

انتهای پیام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.