در جایگاه های سوخت چه نکاتی را رعایت کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم؟ https://moonnews.ir/در-جایگاه-های-سوخت-چه-نکاتی-را-رعایت-کنی/ ماه نیوز Thu, 28 Jan 2021 00:08:11 0000 اجتماعی https://moonnews.ir/در-جایگاه-های-سوخت-چه-نکاتی-را-رعایت-کنی/ طبق گفته وزارت بهداشت ، پمپ بنزین ها خطرناک ترین مکان برای بیماری عروق بیماری کرونا قلب هستند و در استفاده از این ایستگاه ها ، پروتکل های بهداشتی باید در این مکان ها دو برابر شود تا احتمال بیماری عروق بیماری کرونا قلب کاهش یابد. به گزارش ماه نیوز ، به گفته سخنگوی وزارت …
طبق گفته وزارت بهداشت ، پمپ بنزین ها خطرناک ترین مکان برای بیماری عروق بیماری کرونا قلب هستند و در استفاده از این ایستگاه ها ، پروتکل های بهداشتی باید در این مکان ها دو برابر شود تا احتمال بیماری عروق بیماری کرونا قلب کاهش یابد.
به گزارش ماه نیوز ، به گفته سخنگوی وزارت بهداشت ، دکتر سیما سادات لری، پمپ بنزین ها و ایستگاه های CNG مناطق پر خطر برای Covid 19 هستند و نیاز به سرویس بهداشتی در این مناطق از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بر این اساس ، توسط انجمن علمی Health Pro آموزش بهداشت و ارتقا Health سلامت ایران ، برخی از نکات بهداشتی اعلام شده است که باید هنگام مراجعه به ایستگاه سوخت برای جلوگیری از بیماری عروق بیماری کرونا قلب رعایت شود:
– تا جایی که ممکن است تعداد سوخت گیری (بنزین ، بنزین یا گازوئیل) وسیله نقلیه خود را کاهش دهید.
– هر زمان که از یک پمپ بنزین یا CNG بازدید می کنید. هنگام رفتن به ایستگاه ها ، مخزن اتومبیل خود را به حداکثر برسانید ، بنابراین مجبورید برای سوخت گیری مکرر بروید.
– از آنجا که پمپ بنزین ها و پمپ بنزین ها مکان های شلوغی هستند و احتمال آلودگی آنها بیشتر است ، اگر قصد دارید بنزین یا بنزین داشته باشید قبل از اینکه از خانه خارج شوید از بینی خود استفاده کنید و از بینی خود استفاده کنید. به طوری که دهان و بینی را کاملاً بپوشاند.
– همچنین ، اگر به قصد سوخت گیری از خانه خارج شدید ، حتماً یک اسپری یا مایع ضد عفونی کننده ، حداقل یک جفت دستکش یکبار مصرف و یک دستمال به همراه داشته باشید.
– وقتی به منطقه سوخت گیری رسیدید ، بسیار مراقب باشید و چیزی را لمس نکنید. ابتدا یک دستکش یکبار مصرف بپوشید و با دست دیگر کارت سوخت را داخل نگهدارنده کارت قرار دهید.
در بیشتر ایستگاه های سوخت رسانی دستکش یکبار مصرف یا کیسه های فریزر آماده هستند. اگر دستکش یکبار مصرف ندارید ، حتماً از مجری قسمت دستکش یا کیسه فریزر بخواهید و از آن استفاده کنید.
– با دقت و بدون تماس دستی با دستگاه ، کارت را در کارت خوان دستگاه قرار دهید و با استفاده از پانل دکمه دستگاه ، رمز عبور را با دست خود وارد کنید.
– از تماس مستقیم با دسته نازل در جایگاه سوخت خودداری کنید. دسته نازل را با دستکش یا حداقل دستمال کاغذی برداشته و دوباره سوخت گیری کنید.
– پس از سوخت گیری ، کارت سوخت را بدون دستکش از دستگاه خارج کرده و در جیب خود قرار دهید.
– تا آنجا که ممکن است ، کارت را به اپراتور پمپ بنزین (مسئول دریافت مقدار سوخت) ندهید و سعی کنید کارت را به صورت دستی روی دستگاه سوخت گیری بکشید. سپس از اپراتور بخواهید رمز ورود شما را وارد کند یا رمز ورود کارت خود را به صورت دستی با امواج وارد کند.
در آخر ، دستکش را از دست خود بردارید.
بلافاصله دستکش را در اولین سطل آشغال نزدیک خود قرار دهید (ترجیحاً بسته باشد).
– از هر دستکش یکبار مصرف فقط یک بار استفاده کنید.
– اگر رفتن به پمپ بنزین ضروری است ، اگر دستکش ندارید ، حتماً حوله کاغذی را به دور انگشتان خود بپیچید. به طوری که انگشتان شما به صفحه دکمه دستگاه دست نزنند و سپس بلافاصله دستمال را در اولین سطل آشغال خود بیندازید (ترجیحاً بسته باشد).
– اگر دستکش ندارید ، استفاده از دستمال کاغذی را برای برش نازل سوخت فراموش نکنید.
– هنگام حضور در پمپ بنزین و پس از آن به هیچ وجه صورت خود را لمس نکنید.
بلافاصله پس از سوخت گیری و قبل از ورود به ماشین ، دستان خود را کاملاً خم کنید تا دست را اسپری ، ژل یا ضد عفونی کنید. کارت سوخت و کارت بدهی خود را همزمان ضدعفونی کنید.
– اگر ضد عفونی کننده به همراه ندارید ، حتماً از کارکنان پمپ بنزین وجود ماده ضد عفونی کننده در پمپ بنزین را بخواهید و در صورت وجود حتماً از آن استفاده کنید.
– در اولین فرصت ممکن ، پس از سوخت گیری مجدد ، دستان خود را حداقل 40 ثانیه با آب و صابون بشویید و سپس کاملاً ضد عفونی کنید.
انتهای پیام