سرمایهگذار در راه خانه پدری جلال https://moonnews.ir/سرمایهگذار-در-راه-خانه-پدری-جلال/ ماه نیوز Tue, 19 Jan 2021 16:56:56 0000 هنری و فرهنگی https://moonnews.ir/سرمایهگذار-در-راه-خانه-پدری-جلال/ “سرانجام ، در آخرین جلسه عمومی صندوق احیا ، خانه پدر و مادر جلال آل احمد استفاده از” آیین های فرهنگی ، هنری و مذهبی “را پذیرفت وعده داده شده ” “جلال آل احمد و شمس آل احمد را به جهانیان معرفی کنید.” به گزارش ماه نیوز ، تبریک برای استفاده جدید از “خانه پدری …
“سرانجام ، در آخرین جلسه عمومی صندوق احیا ، خانه پدر و مادر جلال آل احمد استفاده از” آیین های فرهنگی ، هنری و مذهبی “را پذیرفت وعده داده شده ” “جلال آل احمد و شمس آل احمد را به جهانیان معرفی کنید.”
به گزارش ماه نیوز ، تبریک برای استفاده جدید از “خانه پدری جلال آل احمد” و مسئولان میراث فرهنگی در آن زمان تصمیم گرفتند خانه “باستان شناسان” در خیابان خیام ، کوچه کارمند اصلی و دهانه ای را که انتخاب کردند انتخاب کنند. آنها خانه را به مدت چند ماه هفته یا یک روز برای فعالیت باز نگه داشتند و سرانجام صداها به خواب رفتند و شکست در نقشه – که توسط باستان شناسان برجسته در روز اول پیش بینی شده بود – خانه را از هر ایده خالی کرد ؛ اندکی پس از آن ، بحث تبدیل خانه به پاتوق برای تبدیل معتادان ، خواب گذاران و خانه به گلوگاه زباله وجود داشت ، سرانجام ، یک قاچاقچی وارد ساختمان شد و معتاد را چندین بار از درب چوبی قدیمی این بنای تاریخی تاریخی خارج کرد. آن ها برگشتند.
اما متولی صندوق احیا معتقد است که طبق قانون ، حفاظت از این بنای تاریخی بر عهده میراث فرهنگی استان تهران که متولی آثار تاریخی پایتخت است ، تا زمان تحویل کامل آن به کاربر است. اما به نظر نمی رسد که آنها در این زمینه کار خوبی داشته باشند ، بالاخره با آمدن سرمایه گذار که صندوق احیای او مفید می داند ، امیدها برای ساماندهی این بنای تاریخی تاریخی بیشتر شده است.
باستان شناسان ، طرحی ویژه برای بازسازی ساختمانی که آنها در اختیار داشتند
اکنون ، به نقل از وب سایت صبا نیوز ، سیدیح محبوبه کاظمی دولابی – برنده حراج این بنای یادبود – که خود را “دغدغه کاربراتوری” در زمینه میراث فرهنگی می داند و هیچ سرمایه گذاری نمی کند ، برنامه های ویژه ای برای احیا و رونمایی از این بنای تاریخی دارد. این گزارش در سطح ملی و بین المللی است.
وی با اشاره به اینکه آنها طی دو هفته آینده این اثر تاریخی را در اختیار خواهند گرفت ، می گوید: “با توجه به کاربری تعیین شده توسط این صندوق احیا که یک مراسم فرهنگی ، هنری و مذهبی است ، ما برنامه ای را برای مرمت ، احیا و بهره برداری خود ارائه داده ایم. ” در واقع ، ما جنبه گردشگری را با آئین های فرهنگی ، هنری و مذهبی برای این اثر تاریخی برجسته کرده ایم.
وی اظهار داشت که نمایندگی ملی و بین المللی این مکان بهترین مهم در میان مهمترین اهداف وی در احیای خانه اجدادی جلال است و می افزاید: در این راستا تلاش برای. و شمس آل احمد را به ایرانیان و جهان معرفی کنید.
کاظمی با اشاره به حساسیت و درک نگرانی دوستداران میراث در مورد آینده این بنای تاریخی اظهار داشت: برخی افراد فقط نگران میراث فرهنگی هستند و فقط شکایت دارند اما نگرانی به تنهایی کافی نیست اما ما به افراد “مرتبط با کاربلد” نیاز داریم. در این راستا نباید از نقش دولت و وزارت میراث فرهنگی و صندوق احیا غافل شد.
وی تأکید می کند که در شرایط اقتصادی و فرهنگی فعلی ، هرکسی که در زمینه میراث فرهنگی سرمایه گذاری کند ، نگران این بخش است ، ادامه می دهد: اگر هدف ما سود اقتصادی بود ، باید حضور خود را در سرمایه و سایر بازارهای سرمایه حفظ کنیم ، اما نگرانی این است که ما ذخیره کنید و ما وارد این زمینه شده ایم. بنابراین ، مسئله منافع اقتصادی در احیای خانه پدر جلال از بین رفته است ، اما ما می خواهیم یک حرکت فرهنگی موثر داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه دلسوزان فرهنگی و متولیان امر باید مسئولیت کامل منطقه را به عهده بگیرند ، بر لزوم حمایت قوی دولت و میراث فرهنگی برای احیای مجدد بنا تأکید کرد.
“خانه جلال پادری” یکی از بناهای تاریخی ، تاریخی و فرهنگی دوره قاجار است و متعلق به آیت الله حاج سید احمد طالخانی (آل احمد) از مشهورترین و تأثیرگذارترین علمای تهران است. این بار محل تجمع علما و روحانیون در تهران و محل ملاقات جلسات مخفی علیه سیاست های ظالمانه رضا شاهی شد. نماز ، قرائت قرآن و مجالس عزاداری توسط نمایندگان مذهبی نیز بخشی از نظم این خانه بود. این بنای تاریخی در سال 1308 به طور کامل بازسازی شد. جلال آل احمد در سال 1310 در سن 810 سالگی به این خانه نقل مکان کرد و تا 17 سالگی در آنجا حضور داشت. اکتبر در اکتبر 1983 ، این بنای تاریخی به عنوان یکی از آثار ملی ایران ثبت شد.
در سال 1985 ، این ساختمان توسط سازمان میراث فرهنگی آن زمان خریداری شد تا پس از بازسازی بتواند از آن به درستی استفاده کند. اما سو mis استفاده از ساختمان به این معنی بود که با وجود فراخوان های فراوان برای جذب سرمایه گذار ، هیچ کس حاضر به زنده نگه داشتن آن نبود تا اینکه در سال 1991 با عنوان “خانه باستان شناسان ایران” مجدداً افتتاح شد ، اما این عنوان در این ساختمان ماندگار نبود. میتواند بیاورد. تا امروز ، بنا به گفته سرمایه گذاران آن ، این بنای تاریخی یک کاربرد فرهنگی ، هنری و مذهبی محسوب می شود.
انتهای پیام